Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В какъв смисъл да плюе колега?Смисъл неправилно да впръсква горивото.Или да е запушена нещо? За какво да се готвя ако не са свещите?
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
      В какъв смисъл да плюе колега?Смисъл неправилно да впръсква горивото.Или да е запушена нещо? За какво да се готвя ако не са свещите?
      Да не разпрашава, а да е като чешмичка

Comment

И аз имам подобен проблем, а съм с нови свещи.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          И аз имам подобен проблем, а съм с нови свещи.
          Мисля, че знаеш, че не всички свещи са за тази кола и защо е така. kakви са ти свещите?

Comment

не са свещите. и на брата 33-ката е така. сигурно са фанали от свинскио грип. течен аналгин у резервоара и ша са упраат.
            проверете си буксите на бубините и датчика за температура на антифриза.
            точка

Comment

Лелее то наистина бая хора са го хванали.Значи забелязах че като постои малко по дълго време само тогава го прави сякаш има останал или влязал бензин и докато го изгори прави така и после се едно нищи не е било ама защо така маи никои не може да разбере от нас потърпевшите.Някои ако намери решение на свирка че моо ме дразни това нещо.
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Лелее то наистина бая хора са го хванали.Значи забелязах че като постои малко по дълго време само тогава го прави сякаш има останал или влязал бензин и докато го изгори прави така и после се едно нищи не е било ама защо така маи никои не може да разбере от нас потърпевшите.Някои ако намери решение на свирка че моо ме дразни това нещо.
                Я си провери въздуховодите за масло. Бензин не остава, а се изпарява. Маслото се стича и зацапва

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                  Мисля, че знаеш, че не всички свещи са за тази кола и защо е така. kakви са ти свещите?
                  Denso Iridium Power
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                    Denso Iridium Power
                    Я кажете кои свещи с точност са за наще бараки

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                    Я си провери въздуховодите за масло. Бензин не остава, а се изпарява. Маслото се стича и зацапва
                    Смисъл какво зацапва свещите или какво трябва да проверя за какво да се оглеждам по точно колега.

Comment

Я кажете кои свещи с точност са за наще бараки

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Смисъл какво зацапва свещите или какво трябва да проверя за какво да се оглеждам по точно колега.
                      Дали са ти омаслени въздуховодите, дали ти е в час маслоуловителя на картерните газове
                      http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...&action=search

Comment

Маслоуловетиля на картерните газове предствлява метална спирала натикана в пласлтмасовия редуцир ... в който влизат 3 големи и 4 малки гумени тръбички

Comment

Колеги,каквито и да са ви свещите,проверете си разстоянието между електродите.Времето застудя и това е необходимо.После ръчкайте по останалото!Поста ми е в стил Клавдий,но...
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от whorunit Покажи съобщение
                            Маслоуловетиля на картерните газове предствлява метална спирала натикана в пласлтмасовия редуцир ... в който влизат 3 големи и 4 малки гумени тръбички
                            Зависи от двигателя. В случая говориш за карбураторна версия

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Колеги,каквито и да са ви свещите,проверете си разстоянието между електродите.Времето застудя и това е необходимо.После ръчкайте по останалото!Поста ми е в стил Клавдий,но...
                            Особено тези с IK20 трябва да ги пипнат най-вече!!!

Comment

Я сега споделете какви свещи да слагам НЖК или денсо казаха ми че за наще колици нжка-то е по добрия вариянт

Comment

Я сега споделете какви свещи да слагам НЖК или денсо казаха ми че за наще колици нжка-то е по добрия вариянт
                                Според мен без значение.Аз карам с Беру. За 10хил. км нямам проблеми, а и цената им е добра.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                                BMW E30
                                BMW E36

Comment

Working...
                                X